Útvolgers

 
Word nu ook een Útvolger! Voor maar €25 per jaar.
2x per jaar het blad de Útvolger
2 kaarten voor het Útlopersfeest
kans op leuke prijzen
 

 

Het woord zegt het al: als Útvolger volgt u de Útlopers en wordt u op de hoogte gehouden van activiteiten rondom de Útlopers. Dit gebeurt onder andere door middel van het blad De Útvolger, dat u als Útvolger twee keer per jaar ontvangt. Hierin staan staan leuke weetjes, verhalen, foto's en informatie over de Útlopers.

Verder worden er tal van leuke activiteiten georganiseerd, zoals het jaarlijkse Útlopersfeest en een busreis naar een wedstrijd waar de Útlopers aan deelnemen. Uw bijdrage zal alleen besteed worden aan het organiseren van de activiteiten. Voor een Útvolgers-gelegenheid of -feest ontvangt u altijd 2 toegangskaarten.

Dus wilt u niets missen van de Útlopers en bent u in voor een feestje op z’n tijd? Meld u dan snel aan als Útvolger! Ruim 150 Útvolger gingen u al voor!

Aanmelden kan door middel van het invullen van onderstaand inschrijfformulier.


Mocht het formulier niet werken, klik dan hier.

Door ondertekening van dit formulier geeft u tot wederopzegging toestemming aan de Útlopers te Sneek om eens per jaar € 25,- af te schrijven van u IBAN-rekeningnummer. Opzeggen kan door middel van een e-mail aan info@utlopers.nl.