De Útlopers 

De Útlopers uit Sneek is een dweilorkest uit Friesland dat garant staat voor feest. Ze reizen meer dan veertig keer per jaar met hun eigen bus door binnen- en buitenland om de meest uiteenlopende feestelijke gelegenheden compleet te maken. Geen doorsnee orkest, maar een unieke band met een eigen sound die de randjes opzoekt en ter plekke inspeelt op wat nodig is.

Maak kennis met de gezelligheid uit Sneek! Voor meer informatie en boekingen bekijk je onze contact pagina.

 

Informatie

Mensen vermaken met energie, enthousiasme en goede muziek ongeacht het evenement; dát is de missie van de Útlopers uit Sneek. De heren schrijven het merendeel van de muziek zelf, wat heeft geleid tot een eigen Útlopers-geluid. Daarnaast kunnen de Útlopers razendsnel inspelen op actualiteiten en de muziek van nu. Met een zeer uitgebreid repertoire spelen de Útlopers perfect in op wat het evenement of de organisatie nodig heeft.

Al sinds 2009 reizen de Sneker heren meer dan veertig keer per jaar door binnen- en buitenland om op de meest uiteenlopende evenementen op te treden. Van verjaardagsfeest tot dorpsevenement, van bruiloft tot televisieoptredens. In de afgelopen jaren waren de Útlopers het huisorkest van Thialf en speelden ze tijdens de EK- en WK- afstanden in de Friese schaatstempel. Ook werd er diverse keren opgetreden bij televisieproducties als All You Need Is Love, De Slechtste Chauffeur van Nederland en Chantals Pyjama Party. Inmiddels zijn de Útlopers ook in België, Duitsland, Frankrijk en Italië graag geziene gast.

Omdat de Útlopers geen uitdaging uit de weg gaan, nemen zij regelmatig mee aan zogenaamde dweilkampioenschappen. En niet zonder succes. De Útlopers mogen zich meervoudig Nederlands kampioen noemen en ook in België en Duitsland werden prijzen behaald.

Maak kennis met de gezelligheid uit Sneek! Wil je meer informatie en/of wil je de Útlopers boeken?

Neem gerust vrijblijvend contact op!