Bus Bemmel

Ga mee in de Supporter bus naar Bemmel!!!

Op zondag 11 juni 2017 verdedigen de Utlopers de in 2016 behaalde titel op het Nederlands kampioenschap dweilorkesten in Bemmel. Net als voorgaande jaren rijd er vanuit sneek weer een supportersbus mee om af te reizen naar Gelderland, alwaar ze het op zullen nemen tegen vele andere orkesten uit binnen- en buitenland!

Een retourtje Sneek-Bemmel bedraagt slechts €15,-! Wilt u samen met ons een fantastische dag beleven in Bemmel en juicht u ons naar de overwinning? Leuk! Geef u uiterlijk voor 1 juni op door een e-mail te sturen naar info@utlopers.nl met daarin uw naam en het aantal stoelplaatsen dat u wilt reserveren. let op! vol = vol.

Voor Útvolgers geldt een gereduceerd tarief van €5,-. Geen Útvolger? Word dit dan snel door het formulier in te vullen op onze website, en ontvang als welkomstcadeau een gratis kaart voor de bus naar Bemmel! Útvolger worden doe je hier: utlopers.nl/utvolgers

Het vertrek is om 8:00 uur v.a. de Smidsstraat 19 in Sneek (Utlopers pand) en de verwachte terugkomst is rond 21:00 uur.

We gaan er weer een fantastische en muzikale dag van maken en we hopen dat samen met u te kunnen beleven!